پگاه آهنگرانی؟

متولد دوم مردادماه 1363

وضعیت تاهل: مجرد

آهنگرانی دختر منیژه حکمت و جمشید آهنگرانی است که در شش سالگی با فیلم کودک  «گربه آوازه‌خوان» کامپوزیا پرتوی وارد سینما شد و در 15 سالگی با ایفای نقش در فیلم «دختری  مگنا با کفش‌های کتانی» صدرعاملی در عرصه بازیگری درخشید.

پیام نیک فرد مدیر روابط عمومی شرکت سینمایی خانه فیلم با اشاره بـه پخش نشدن تیزرهای فیلم سینمایی ایده اصلی از شبکه هاي‌ سیما خاطر نشان کردند کـه بعد از آماده شدن تیزرهای فیلم ایده اصلی بـه کارگردانی خانم موگویی، ان را بـه شبکه هاي‌ سیما ارائه کردیم اما بـه ما اعلام شد کـه باید بخش هایي از فیلم ایده اصلی کـه هانیه توسلی در ان حضور دارد، حذف شود.

"

رعنا آزادی‌ور

متولد هفدهم فروردین، ماه 1362

وضعیت تاهل: مجرد!

آزادی‌ور با بازی در فیلم مارمولک کمال تبریزی در  سال ۱۳۸۲ فعالیتش  در سینما را آغاز کرد و با یک سال دوری از سینما با بازی در سه فیلم در سال ۱۳۸۴ موقعیت خود را در سینما تثبیت کرد. این بازیگر با بازی در فیلم پارک وی، فریدون جیرانی برای بار نخست  بازی در نقش اول را تجربه  کرد.

همچنین با اعلام این خبر بـه آقای نیک فرد پس از ساعاتی خبر ممنوع التصویر شدن هانیه توسلی بـه علت بازی در فیلم ایده اصلی منتشر شد.

.

بهرام رادان

متولد هشتم اردیبهشت‌ماه 1358

وضعیت تاهل: مجرد

رادان فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی است که دوره بازیگری را در سال ۱۳۷۸ ، در آموزشگاه «هیوا فیلم» گذرانده است؛‌ او نخستین بار با ایفای نقش در فیلم «شور عشق» نادر مقدس وارد سینما شد.

بهرام رادان جزو آن دسته از بازیگرانی است که تا به حال زندگی مشترک را تجربه نکرده و ظاهرا ترجیح می‌دهد اگر قرار است روزی پا به این میدان بگذارد، انتخابی درست و بر اساس منطق داشته باشد تا مجبور نشود ازدواج و طلاق‌های مکرر را در زندگی‌اش تجربه کند. شاید  مگنا اولین و آخرین مصاحبه جدی این بازیگر در مورد مسئله ازدواج با مجله ایده‌آل بوده است.

علت ممنوع التصویر شدن هانیه توسلی را در بالا خواندید و باید بدانید کـه وی متولد 14 خرداد 58 بوده ودر شهر همدان بـه دنیا آمده اسـت، خانوم توسلی بازیگر درسال 79 با ایفای نقش در مجموعه تلویزیونی غریبه برای اولین بار از قاب تلویزیون دیده شد و همچنین درسال 1380 با ایفای نقش در فیلم شام آخر تجربه اولین حضور در سینما را نیز بدست آورد.

رادان درباره تشکیل خانواده  معتقد است:

« فکر می‌کنم تشکیل خانواده می‌تواند  زمینه‌ای را برای رسیدن به هدف فراهم کند. البته  این زمینه می‌تواند در زندگی مجردی تو هم فراهم  بوده باشد، یعنی از ابتدا این بستر را فراهم کرده باشی و با تشکیل زندگی خانوادگی نابودش کن یا برعکس.

هانیه توسلی بازیگر خوش نقش و خوشگل کشورمون پس از مرگ گربه اش حواشی بسیار زیادی برای خودش رقم زد .

هانیه توسلی بعد از مرگ گربه اش افسردگی شدیدی پیدا کرده هست , هانیه توسلی«زادهٔ ۱۷ خرداد ۱۳۵۸ در همدان » بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایرانی هست. او دیپلم علوم تجربی دارد و دانش‌فرهیختهٔ کارشناسی نمایشنامه‌نویسی از دانشگاه آزاد اسلامی تهران هست.

فکر  می‌کنم هرکس با نگاه خودش سمت تشکیل خانواده می‌رود و برای انجام این کار بستگی دارد هر آدمی کلاهش را کجا گذاشته باشد. من کلاهم را بالاتر گذاشته‌ام و نمی‌توانم بروم با یک حداقلی تشکیل خانواده دهم. همیشه تصور من از زندگی متاهلی با یک حداکثر بوده است.

"

تشکیل خانواده یک نیاز است، یک نیاز عاطفی که در درون فرد به وجود می‌آید؟ شما وقتی ازدواج می‌کنی ا فردای آن روز که تشکیل خانواده می‌دهی، تمام امیالت را تقسیم می‌کنی. اگر مرد این ماجرا نباشی به خطر میفتی. حالا من یک مثال برای شما می‌زنم که فقط مختص  به سینمای ما هم نیست و در سینمای دنیا اینطور است.

ز اولین کارهایش در سینما حضور بعنوان سیاهی‌لشکر در سگ‌کشی بهرام بیضایی بود.

با فاصلهٔ یکی دو سال تندیس برترین بازیگر نقش اول زن را برای بازی در شب‌هاي روشن از «هفتمین جشن منزل سینما» «۲۲ شهریور ۱۳۸۲» گرفت. وی همینطور در سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر درسال ۱۳۹۱، برای بازی در فیلم دهلیز، برنده سیمرغ بلورین برترین بازیگر نقش اول زن شد .

وقتی یک بازیگر معروف  می‌شود ممکن است در ۲۰سالگی‌اش ازدواج کند اما بعدها تا ۶۰سالگی 4، 5 بار ازدواج  می‌کند؛‌ ترجیح من این نیست  مگنا که کارنامه‌ای پر از ازدواج‌های ناموفق داشته باشم. ترجیح می‌دهم این بستر را طوری بچینم که بر اساس عقل باشد نه احساس.می‌خواهم طوری برنامه‌ریزی کنم که ضریب خطایم به حداقل برسد»!

رادان همچنین درباره اینکه چرا ازدواج‌های هنرمندان پایدار نیست، می‌گوید:«این طور به نظر می‌رسد، زیرا شما آنقدر که علاقه‌مندید درباره زندگی خصوصی  هنرمندان بداند، در پی آن نیستید که درباره زندگی دیگران بدانید.

هانیه توسلی از ۱۷ سالگی کار تئاتر رابه صورت آماتور در همدان آغاز کرد. درسال ۱۳۷۸ برای تحصیل در رشته نمایشنامه نویسی در دانشگاه آزاد اسلامی تهران به تهران آمد. او علاقه‌مند به عکاسی و نقاشی هست و فیلم‌هایي که به نقل از خودش بر او خیلی تأثیر گذاشته‌هست و وی را علاقه‌مند به بازیگری کرده‌هست.

اگر به زندگی سایر  مشاغل هم دقیق شوید، متوجه می‌شوید در خیلی از مواقع آنها خیلی مشكلات حادتری در زندگی مشترك‌شان دارند مسئله طلاق یا ناموفق بودن یك زندگی مربوط به یك شغل خاص نیست.

هانیه توسلی بازیگر کشور در مطلبی که در صفحه شخصی خود گذاشت از مرگ گربه خود خبر داد و نوشت: بخواب تنها دلخوشیم! دیگه هیچی از خدا نمی‌خوام! دیگه تموم شدم,، فقط منتظرم بیام پیشت.

laghari04 فیلم ,توسلی ,زندگی ,بازیگر ,هانیه ,سینما ,هانیه توسلی ,تشکیل خانواده ,ایده اصلی ,آزاد اسلامی ,فیلم ایده ,آزاد اسلامی تهران ,هانیه توسلی بازیگر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی برندهای مختلف دبیرستان علامه حلّی گنبد پرتال جامع تفریحی و سرگرمی میکده مقالات معماری و دکوراسیون