راز های زندگی شخصی محمدرضا گلزار دوران تحصیل محمدرضاگلزار

تا آخر دبیرستان فعالیت هنری نداشت؛‌

پدرش با گیتار زدن مخالف بود، تنها گاهی با ارگ کار می کرد. تا سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی تحصیل کرد.

در سوم دبیرستان در کنکور دانشگاه آزاد در رشته مهندسی مکانیک در واحد تهران جنوب قبول شد و رزرو کرد.

در سال آخر بـه رشته تجربی رفت و بـه قصد رشته دندانپزشکی کنکور داد ولی قبول نشد و بـه همان رشته مکانیک رفت.

او فارغ‌ التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی اسـت!

گلزار فعالیت موسیقی خود را  از سال ۱۳۷۷ به عنوان گیتاریست با گروه آریان آغاز کرد.

او در گروه آریان گیتار، ارگ و پرکاشن نواخته‌اسـت.

گلزار در سال ۱۳۷۹،برای نخستین بار در فیلم سام و نرگس ساخته ایرج قادری بازیگری سینما را تجربه کرد.

هانیه توسلی: براستى آيا زيباترين موجود زنده ى جهان بچه گربه نيست؟ واقعن در تمام اين سال‌ها كه زندگى كردم آدم هايى كه هيچ حسى بـه حيوانات ندارند رو درك نكردم.قطعن كسايى كه حيوون خونگى دارن يا بـه حيوونها در هر فرصتى محبت و توجه دارند آدم هاى خوش قلبى هستند.آدم هاى خوش قلب و مهربان و قابل اعتماد تر نسبت بـه بقيه!

"

رضا گلزار: مـن مریضی شاگرد اول شدن داشتم! خانواده‌ام دوست داشتند پزشک شوم، خودم هم ان سال ها بـه رشته هنری و هنرستان برای تحصیل در دوره دبیرستان  علاقه نداشتم اصلاً  مگنا بـه ذهنم هم نمی‌رسید روزی در زندگیم برسد موسیقی را حرفه‌ای دنبال کنم. ان روزهای دبیرستان  تمام فکرم این بود اسمم صدر همه ی ي اسامی شاگرد درس خوان ‌ها باشد.

هانیه توسلی بازیگر خوش رو و تعادل اول کشورمون که بیشتر تمایل به فیلمهای جدی و سینمایی دارد چند روز پیش در صفح رسمیش از گربه مرده اش پست گذاشت و حرف هاي عجیبی زد .

او میگوید: همیشه در زندگی، قبل از هر کاری این سوال را از خود می‌پرسم:

در برابر این حرکت یا کاری که می خواهم انجام دهم چـه از دست میدهم و چـه بـه دست می‌آورم؟ وقتی زنده ‌یاد ایرج قادری پیشنهاد کار درفیلم سام و نرگس را به مـن دادند تصوری از سینما نداشتم؟ علاقه‌ای  هم بـه حضور حرفه‌ای در دنیای سینما در خود نمیدیدم.

به گزارش تالاب واکنش ها به مرگ گربه هانیه توسلی , پست اینستاگرامی هانیه توسلی، بازیگر معروف ایرانی درمورد مرگ گربه‌اش در شبکه‌هاي اجتماعی واکنش‌هاي بیشماری برانگیخته

بـه گزارش تالاب سال 1370؛ آقای قادری را در شهرک ساحلی خزرشهر دیدم، پشت یکی از میزهای کافی شاپ شهرک ساحلی نشسته بودند، زیاد خزرشهر می‌رفتم، از قضا ان روز   توجه‌ام بـه ایشان جلب شد، سرمیزشان رفتم تا برای نخستین اجرای کنسرت رسمی گروه؛‌ در تالار حرکت دعوت شان کنم.

روز دوشنبه همین هفته، هانیه توسلی در صفحه شخصی اینستاگرام خود که ۷۲۰ هزار دنبال کننده دارد، عکسی از گربه خود گذاشت و احساسش را از مرگ این حیوان خانگی بیان کرد.

laghari04 رشته ,هانیه ,توسلی ,گربه ,گلزار ,سینما ,هانیه توسلی ,گزارش تالاب ,شهرک ساحلی ,صفحه شخصی ,شخصی اینستاگرام ,رشته مهندسی مکانیک منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه ايران پارس الکتريک سیاست روز محصولات لوازم قنادی رز کانال دهم انسانی ، کانال دهمی ها ، کانال کلاس دهم انسانی ، کانال پایه دهم انسانی دراویش سایت مرکز دانلود بانک دانلود مقاله رشته فنی مهندسی جستجوگر کودک طبیعت